Samdrup Jongkhar  – Trashigang
Samdrup Jongkhar  – Trashigang

Bjarne sa vid middagen ikväll; ”det finns nog inget bättre sätt att bli av med ringrostigheten!” Alla höll med det han sa. 9 timmar på KTM 640 på allt från fina asfaltvägar till tuffa grusvägar och vägarbetsområden, där längsta raksträckan var ca. 150 meter, är något som definitivt värmer upp ringrostigheten från vintern utan MC-körning. Efter detta är vi redo för allt..

Dagen har gett oss strålande väder, mycket fin natur och inte minst rolig MC-körning. Hur många meter vi kört i höjden är osäkert men vi startade på ca. 400 m ö.h. och vi hamnade på ca. 1400 m ö.h. Det finns en del berg och dalar i Norge men här är det det enda vi kan se. Här i östra Bhutan är dalarna så trånga och branta att det bara är älvar som kan rinna längst ner. Folk bor och driver jordbruk längs med dalarnas sluttningar, med de utmaningar som det medför.

Under lunchen idag, så pratade vi om hur lång tid man skulle ha på sig, att bestämma sig hur man vill landa, ifall man skulle råka köra utför stupet längs med vägarna…

Vi har nu avslutat dagen efter en god middag. Ingen har behov av att sitta uppe länge idag. 😊

Vägarbete och lite väntande då det blev lite väl mycket off-road att försöka ta sig förbi. 
Relativt smal väg och lite jordskrev här och där.
Bosättningar i  bergssluttningarna.
Bjarne är lite dammig här. 
Silkvävning. Vi besökte en hantverksskola idag.

Om författaren

client-photo-1
Jonny Benn Lilleenget
Jonny er ingeniør med bakgrunn fra forsvaret og har lang erfaring med MC-kjøring. Kjører til daglig BMW R1200 GS. Jonny er fjellklatrer og er turleder på vår fottur i Nepal og MC-turer i India og Bhutan.

Kommentarer

Lämna ett svar

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.