Vårt mål: Att ge dig dina bästa ögonblick i livet

Vi har lagt upp alla resor som vi själv önskar att uppleva nya äventyr; med natur, kultur, möte med människor och fantastisk MC-körning.

Spännande äventyr

Vill du korsa Himalaya från söder till norr på motorcykel? Spana efter vilda djur när du kör genom djungeln i Sri Lanka? Dricka te med munkar i ett kloster i Bhutan? Sitta runt lägerelden och dela historier från dagens körning? Se soluppgången över Mt. Everest? Dela glädjen av att bemästra något nytt med andra? Varje resa med Indian Adventures bjuder på unika äventyr. Kanske blir denna resa det största äventyret som hänt dig här och nu?

Unika platser

Vad skiljer våra resor från andra resor? Vi landar i städer som Delhi och Kathmandu och vi besöker flera av de kända städerna du hittar i Loney Planet, men vi stannar inte där. Så fort vi fått en smakbit av landet så drar vi. Det riktiga äventyret börjar när vi sätter oss på motorcyklarna. Du får se så mycket mer än det du skulle göra som turist. Mötet med människor kan ge dig livsförändrande upplevelser där du ser världen med nya ögon. Våra resor är skapade av äventyrare för äventyrare. Vi bor på de bästa platserna i de områden vi reser i. Kombinationen av fantastisk utsikt, spännande vägar och god mat är ett bra recept för en unik upplevelse!

Lång erfarenhet

Vi har lång och ordentlig erfarenhet av att arrangera motorcykelresor i de områden vi reser i. Vi har bott och arbetat i flera av länderna och känner människorna och kulturen. Alla våra resor har en norsk reseledare som har deltagit i Indian Adventures’ reseledarutbildning. Var och en av dem är erfarna och har kört flera av våra resor.
Alla våra resor är ett resultat av att vi har kört kors och tvärs över de länderna vi reser i. Varje dag får vi uppelva det vi anser är pärlorna i dessa exotiska områden. Vi har gjort våra fel och tagit lärdom av dem. Det är tack vare denna erfarenhet som du kan uppleva ditt äventyr och vara trygg i att du är tillsammans med ledare som känner landet och kulturen.

Vad våra resenärer säger

John Finsberg
John Finsberg

Verdens høyeste MC-tur

En godt organisert reise, hvor vi som deltakere følte den tryggheten som turlederne formidlet.
God kunnskap fra turlederne om turen, landet og kulturen.
Fantastisk naturopplevelse.
// John Finsberg, Oslo

Per Arntzen
Per Arntzen

Verdens høyeste MC-tur

En voldsom opplevelse av storslagen natur i stor høyde.
Alt føltes overraskende trygt enten det var kaoset i Dehli eller ”Flåklypaveier”.
Vi gledet oss til hver kjøredag. Synes også at det var helt greit med to uker i ”vegetarland”.

Populära motorcykelresor

Mount Everest view tour på MC

Se Mount Everest på motorcykel i exotiska Nepal
15 dagar
Okt-Nov

Kungadömet Bhutan på MC

Kör motorcykel från genom kungadömet Bhutan
14 dagar
Oktober

Det bästa av Sri Lanka på MC

Sri Lanka är unikt! Teplantager, höga berg, gamla städer, vilda elefanter, jungel och vackra stränder. Denna droppformade, lilla ö söder
16 dagar
Februari

Det bästa av Himalaya på MC

Det är en njutning att köra motorcykel här. Från sadeln ser vi vita fjälltoppar, gröna trappkullar, brusande älvar och en
15 dagar
Oktober

Vandringsresa till Annapurna Base Camp, Nepal

Denna resa är kårad till en av världens vackraste vandringsresor! Den går i Annapurna-området och är ett extremt vackert ställe
16 dagar
April, Oktober

Världens högsta MC-resa

En unik motorcykelresa. Korsa Himalaya och kör över världens högsta pass på 5602 meter.
18 dagar
Aug-Sep