Visar alla 9 resultat

Kajaktur Syd-Indien

Följ med på kajak-paddling längs de vackra kanalerna i delstaten Kerala i södra Indien! ”Backwaters” består av ett nätverk med små kanaler, laguner och sjöar som sträcker sig inåt i landet från det Arabiska Havet.

12 dager
Mars, Februari
Sør-India

Offroad Adventure Kenya

Detta är ett off road-äventyr där vi kör KTM EXC 450 F motorcyklar. Vi kör ut från Nairobi längs den enorma Rift Valley som ger oss storslagna vyer. Vid foten av Mt. Kilimanjaro besöker vi en nationalpark med vilda djur och övernattar i en camp med utsikt över Afrikas högsta berg på nästan 6000 m.ö.h.

10 dagar
September
Kenya

Offroad Marocko

Denna offroad-resa i det nordafrikanska landet Marocko erbjuder en sällsynt natur- och kulturupplevelse. Vi besöker gamla marknader med ett myllrande folkliv i Marrakech och kör högt uppe i Atlasbergen med utsikt över snötäckta bergstoppar. Landskapet är dramatiskt och vi kör nerför smala dalar, längs forsande floder och över höga bergspass.

12 dager
Marocko

Världens högsta MC-resa

En unik motorcykelresa. Korsa Himalaya och kör över världens högsta pass på 5602 meter.

18 dagar
Aug-Sep
Norra Indien

Mount Everest view tour på MC

Se Mount Everest på motorcykel i exotiska Nepal

15 dagar
Okt-Nov
Nepal

Kungadömet Bhutan på MC

Kör motorcykel från genom kungadömet Bhutan

14 dagar
Oktober
Bhutan
16 dagar
Februari
Sri Lanka

Det bästa av Himalaya på MC

Det är en njutning att köra motorcykel här. Från sadeln ser vi vita fjälltoppar, gröna trappkullar, brusande älvar och en enorm blomsterprakt.

15 dagar
Oktober
Norra Indien